Paris 2024 Olimpiyatları Sona Erdi

Paris 2024 Olimpiyatları Sona Erdi

Paris'in 2024 Olimpiyatları, başladığı gibi coşkulu bir gösteriye, neşeli bir kalabalığa, bol miktarda stroboskopik ışık, duman ve havai fişeklere sahne olarak sona erdi. Aktör Tom Cruise, "Top Gun" ve "Mission: Impossible" filmlerindeki gibi stadyum çatısından iple sarkarak Olimpiyat bayrağını topladı ve Los Angeles'a gitmek üzere motosikletiyle uzaklaştı. Burada, bir sonraki yaz olimpiyatları 2028'de gerçekleşecek.

Paris, Olimpiyat Oyunları'na veda ederken, birçok kişi onun büyüsünden vazgeçmek istemiyor: adrenalin dolu heyecanından, siyasi tartışmalardan uzak partisinden, zamanın lezzetle durduğu hissinden, her gece şehrin üzerinde hüzünle asılı duran Olimpiyat meşalesinden.
Açılış törenindeki tartışmaların ardından, kapanış töreni daha az tartışmalı geçti. Gönüllülere teşekkür, karaoke eşliğinde coşkulu kutlamalar, etkileyici ışık şovları ve Fransız müzik gruplarının performansları öne çıkan anlar oldu. Özellikle Tom Cruise'un gösterişli girişi ve bayrağı Los Angeles'a götürmesi, tören için özel olarak hazırlanan Hollywood tarzı bir anın altını çizdi.

Olimpiyatlar, Paris'e büyük bir heyecan ve coşku getirdi. Şehir, iki hafta boyunca spor, eğlence ve kültürün buluştuğu bir

Daha Fazlasını Oku

merkez haline geldi. Ancak tüm bunların ardından, Paris'in Olimpiyatlar'a veda etmek istemediği ve onların büyüsünden vazgeçmek zorunda kaldığı hissediliyor. Olimpiyat ateşinin şehri aydınlatan o hüzünlü ışığı, Paris'in Olimpiyatlar'a olan özlemini simgeliyor.

Ücretsiz Halı Saha Rezervasyon Sistemi

Ücretsiz Halı Saha Rezervasyon Programını İndirmek İçin Tıklayın

WhatsApp